اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



ممنوعیت ورود خودرو به پارک جنگلی النگدره دائمی شد
رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به حال خوب جنگل النگدره پس از مصوبه ممنوعیت ورود خودرو گفت: ورود به النگدره و ممنوعیت آتش افروزی در این‌ پارک، تاریخ انقضا ندارد و به قوت خود باقیست.

مرضیه ابراهیمی، کاسپین‌خبر: پارک جنگلی النگدره، نگین سبز گرگان، پس از یک سال اجرای ممنوعیت ورود خودرو، حالا آرامشی تازه را تجربه می‌کند.رئیس‌کل دادگستری استان گلستان با تأکید بر تداوم این محدودیت گفت:«مصوبه ممنوعیت ورود خودرو و آتش‌افروزی در پارک جنگلی النگدره دائمی است و تاریخ انقضا ندارد.»

حیدر آسیابی، رئیس‌کل دادگستری و رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان گلستان، صبح جمعه ۱۷ اسفند با حضور در پارک جنگلی النگدره از آثار یک‌ساله اجرای این مصوبه بازدید کرد.وی در این بازدید تصریح کرد:«آرامش و حال خوب فعلی جنگل، نتیجه اجرای دقیق این ممنوعیت است و این مسیر باید ادامه یابد.»

نگاه صرفاً صیانتی به النگدره
آسیابی با اشاره به جایگاه ملی النگدره در میان پارک‌های جنگلی کشور افزود:«این پارک نه تنها میراث طبیعی استان بلکه موزه‌ای زنده از گونه‌های گیاهی و جانوری است که باید نگاه بهره‌برداری اقتصادی از آن کنار گذاشته شود و تمامی طرح‌های اجرایی با رویکرد صیانتی طراحی شوند.»

وی تأکید کرد:«درختان، پرندگان و اکوسیستم النگدره سال‌ها زیر فشار تردد خودروها و آلودگی‌های صوتی آسیب دیده بودند، اما با اجرای این ممنوعیت، فرصتی برای بازسازی طبیعی فراهم شد.»

الگویی برای حفاظت از پارک‌های جنگلی کشور
رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان گلستان همچنین خاطرنشان کرد:«تصمیمی که سال گذشته بر اساس درخواست‌های مردمی و نظرات کارشناسان اتخاذ شد، موجی از رضایت عمومی به همراه داشته است.این تجربه موفق می‌تواند به عنوان الگویی ملی برای مدیریت و حفاظت از پارک‌های جنگلی در سراسر کشور مورد استفاده قرار گیرد.»

آسیابی در پایان گفت:«محیط زیست امانتی در دستان ماست.ممنوعیت ورود خودرو و آتش‌افروزی، نخستین گام در مسیر حفاظت از این سرمایه ارزشمند است و ما مصمم هستیم این مسیر را با حمایت مردم و همراهی مسئولان ادامه دهیم.»


http://www.caspiankhabar.com/95642




برچسب‌ها

النگدره


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96