اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان:

۴۰ محله در گلستان مشمول طرح بازآفرینی ۲۰۲۰ می شوند
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان گفت: در راستای اجرای طرح بازآفرینی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ۲۰۲۰ محله کشور، ۴۰ محله در گلستان مشمول اجرای این طرح می شوند.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر، قدرت الله عابدی بعدازظهر شنبه در نشست طرح تحول و توانمندی سازی اجتماع محور ۲۰۲۰ محله کشور با رویکرد اجتماع محور و توانمندساز اظهارکرد:در قالب اجرای این طرح و براساس پارسل بندی انجام شده جمعیت و مساحت محلات مختلف کم برخوردار احصا شد و خدمات دستگاه‌های اجرایی زیر نظر چهار دستگاه حمایتی کشور به اهالی این محلات ارائه می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان افزود:عدم تطابق نقشه‌های دستگاه‌های اجرایی در این محلات یکی از دغدغه‌های اجرای این طرح بوده که تلاش می‌شود به یک فرمت مشخص و واحد برسیم.

وی گفت:این طرح در ۴۰ محله استان، شامل ۳۴ محله شهری و ۶ محله روستایی اجرایی می‌شود که شهر گرگان با ۲۱ محله بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

گفتنی است؛ طرح توانمندسازی و تحول محلات ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور طرحی است که سال گذشته توسط چهار نهاد کشور، شامل کمیته امداد حضرت امام(ره)، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سازمان بهزیستی و جمعیت هلال احمر، بعد از بررسی‌های متعدد در یک جمع بندی به رهبر معظم انقلاب اعلام شد.


http://www.caspiankhabar.com/93875






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96