اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



وزیر ارشاد: طرح جامع حمایت از رسانه‌ها اجرایی می شود/ پرداخت تسهیلات ویژه‌ به خبرنگاران
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طرح جامع حمایت از رسانه‌ها در دولت سیزدهم در دو سه کارگروه نهایی شد و خروجی آن در کمیسیون فرهنگی دولت به تصویب رسیده که در این نظام جدید،خبرنگاران حقوق روشنی دارند و پروانه روزنامه‌نگاری خواهند داشت.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از تسنیم،  محمدمهدی اسماعیلی  شامگاه جمعه در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه گلستان اظهار داشت:امروز جنگ روایت بسیار حائز اهمیت است و روایتی که خبرنگاران انجام می‌دهد بسیار مهم است‌

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد:گاهی روایت‌ها تفاوت چندانی ندارد ولی نگاره‌های که از سویی خبرنگاران مطرح می‌شود تفاوت معناداری دارد.

اسماعیلی خاطرنشان کرد:برخی می‌خواهند انقلاب اسلامی را به بن بست بکشانند و ما می‌خواهیم جامعه ای ایرانی را در مسیر رسیدن به قله‌ها معرفی کنیم و این تصویر باید اصحاب رسانه به تصویر بکشانند.

وی افزود:رهبر انقلاب اسلامی ما را به عنوان یک فریضه تاکید کردند که روایت دقیق و عنوان واقعی مسائل کشور بپردازیم‌.

اسماعیلی افزود:مشکلات وجود دارد و اراده بزرگی که در ملت ایران وجود دارد همه مسائل را حل می‌کند و ملت بزرگی که 44 سال پیش انقلاب بزرگی چون انقلاب اسلامی را خلق کردند و قهرمانانه از آرمان‌ها دفاع کردند ستودنی است.
 

وی گفت:این جامعه را باید ستود نه اینکه ضعف‌ها و مشکلاتش را به رخش بکشیم، در موضوع خبر و رسانه به دنبال این هستیم که خبرنگاران و اصحاب رسانه به اعتلای اهداف انقلاب اسلامی کمک می‌کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود:طرح جامع حمایت از رسانه‌ها در دولت سیزدهم در دو سه کارگروه نهایی شد و خروجی آن در کمیسیون فرهنگی دولت به تصویب رسیده که در این نظام جدید،خبرنگاران حقوق روشنی دارند و پروانه روزنامه‌نگاری خواهند داشت و از حداقلی حقوق برخوردار خواهند بود.

اسماعیلی یادآور شد:مجموعه صندوق هنر پیگیر این کار است که تسهیلات ویژه‌ای برای اصحاب رسانه در نظر بگیرد و کار مهمی است و امید داریم بتوانیم این کار را به سرانجام برسانیم‌.

وی خبرنگاران را یکی از ستون‌های اصلی تشکیل تمدن نوین اسلامی برشمرد و افزود:ما به این عزیزان نیاز داریم و باید در این فضا به کارهای خود ادامه دهند و این نگاه در دولت و شخص رئیس جمهور نهادینه است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد:به خبرنگاران به عنوان افسران جهاد تبیین نیاز داریم، یک سال از دولت سیزدهم گذشته و مشکلات زیادی مردم تحمل می‌کردند و دولت تمام تلاش خود را برای حل مشکلات گذاشته است.

اسماعیلی افزود:در هفته گذشته در استان کرمان بودیم و در طوفان شن این سفر لغو نشد و ما خود را موظف به خدمت رسانی در همه بخش‌ها از جمله اصحاب رسانه داریم.

وی گفت:عضو دولت هستم و نسبت به همه طرح‌ها رای می‌دهم و به توسعه گلستان امیدوار هستم و این استان پیشانی حرکت منطقه‌ای دولت است و اگر دولت مشکل ارتباطات با همسایگان به ویژه آسیایی میانی را در دستور کار قرار داده یکی از استان‌های مورد توجه گلستان است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود:امروز از مناطق مختلف و پروژه‌های مخالف بازدید کردند و برخی بیان می‌کنند که در شهرستان‌ها امکانات فرهنگی نیست که در این سفر دنبال می‌شود.

اسماعیلی افزود:در دولت بنا گذاشتیم که پروژه جدیدی را آغاز نکنیم و تلاش می‌کنیم پروژه های نیمه تمام را به سرانجام برسانیم.


http://www.caspiankhabar.com/93552






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96