اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



استاندار گلستان:

تالارهای پذیرایی و تفرجگاه های استان گلستان بسته خواهند بود
استاندار گلستان گفت: تالارهای پذیرایی، تفرجگاه ها، بازارهای هفتگی و پارک ها در استان قطعا طی روزهای آتی بسته خواهند بود.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حق شناس  استاندار  گلستان در جلسه استانی ستاد پیشگیری و مقابله با  کرونا  گفت:همه شهر‌های استان به جز گمیشان قرمز هستند و رعایت شیوه نامه های  بهداشت ی برای همه الزامی است.

او ادامه داد:تالار‌های پذیرایی، تفرجگاه‌ها، بازار‌های هفتگی و پارک‌ها در استان قطعا طی روز‌های آتی بسته خواهند بود.

حق شناس گفت:به دلیل اهمیت عید قربان اگر روند شیوع تا دوشنبه کاهشی بود جلسه ستاد کرونا در مورد بازگشایی و یا بسته بودن بازار برگزار می‌شود و در مورد تعطیلی‌های آتی تصمیم گیری خواهد شد.

او گفت:در حال حاضر فروشگاه‌ها و پاساژ‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باز خواهند بود، اما اگر رعایت لازم صورت نگیرد مجبور به تعطیلی کل بازار خواهیم شد.

استاندار گلستان گفت:رعایت نکردن بسته بودن تالار‌ها، موجب پلمب صد درصدی آن‌ها خواهد شد و مسئولیت اجرای قوانین با فرمانداران است.

او گفت:نهایتاً حضور یک سوم کارمندان در شهر‌های قرمز بلامانع است و باقی کارکنان باید به صورت دورکاری خدمت رسانی کنند.

این مقام مسئول گفت:در حال حاضر ۸۱۴ بیمار در استان بستری هستند که ۱۱۱ نفر در آی سی یو و ۴۲ نفر به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند و تعداد بیماران استان نسبت به هفته قبل دو برابر شده است.

او افزود:رشد بیمار در شهرستان‌های مینودشت ، آزادشهر، بندرگز، کلاله، رامیان و گرگان به شدت بالاست و نیاز است مردم بیش از گذشته به رعایت مسایل بهداشتی بپردازند.

حق شناس گفت:تاکنون بیش از ۱۱۰ هزار دُز واکسن در استان تزریق شده است و در شهر‌هایی که به هر دلیل استقبال مناسب نبوده همچون آق قلا، گمیشان و مراوه تپه می‌توانیم سن رده‌های دریافت کننده واکسن را کاهش دهیم.

او گفت:منع تردد‌ها در استان بر اساس پروتکل‌های از پیش اعلام شده است.


http://www.caspiankhabar.com/92094






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96