اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

موردی از ابتلا به آنفلوانزای N1H1 در گلستان گزارش نشده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: با توجه به آغاز فصل سرما و شیوع آنفلوانزا، تاکنون موردی از ابتلای آنفلوانزای N1H1 در گلستان گزارش نشده است.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از ایسنا،  عبدالرضا فاضل  اظهارکرد:تحریم‌ها در زمینه تهیه  واکسن  آنفلوانزا در کشور تاثیرگذار است و تاکنون سفارش ۱۶ میلیون واکسن داده شده که تا دو هفته آینده درصدی از این واکسن‌ها وارد کشور می‌شود.

وی افزود:افراد بالای ۶۰ سال، گروه های پرخطر با بیماری‌های زمینه‌ای، کودکان، کسانی که بیماری تنفسی دارند و کادر درمان در اولویت دریافت واکسن هستند.

فاضل بیان کرد:این واکسن به صورت سهمیه ای به استان ها داده شده و در اختیار بیمارستان ها، داروخانه ها و بخش خصوصی قرار می گیرد.

وی گفت:دریافت واکسن با کارت ملی و براساس پرونده بیمار بوده و قطعاً به دستور پزشک نیاز است.

فاضل ادامه داد:بهترین زمان تزریق واکسن ۱۵ شهریور ماه تا پایان شهریور بود و همچنین تا اواخر مهر هم زمان تزریق وجود دارد.

وی تأکید کرد که این واکسن ایمنی از آنفلوانزا ایجاد کرده و ایمنی از  کرونا  ایجاد نمی‌کند.

طبق گفته وی در ماه های اخیر تاکنون موردی از ابتلا به بیماری آنفلوانزای H1N1 در استان گزارش نشده است.


http://www.caspiankhabar.com/91179






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96