اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



مدیرکل میراث فرهنگی گلستان:

برنامه‌های گردشگری گلستان برای مسافران تابستانی اعلام شد/ جشنواره اقوام شهریورماه برگزار می‌شود
مدیرکل میراث فرهنگی وصنایع دستی وگردشگری گلستان از اجرای ۲ طرح و جشنواره در ایام تابستان در گلستان خبر داد.

 مدیرکل میراث فرهنگی وصنایع دستی وگردشگری گلستان از اجرای ۲ طرح و جشنواره در ایام تابستان در گلستان خبر داد و گفت:طرح"سفره گردشگر"از ۲۱ تا ۲۳ تیر برای نخستین بار در استان گلستان اجرا می‌شود.

به گزارشکاسپین خبر، ابراهیم کریمی  در جمع خبرنگاران درباره طرح های گردشگری تابستان امسال اظهار داشت:در چند روز نخست آغاز مسافرت‌های تابستانه بیش از 350 هزار گردشگر از مناطق مختلف استان بازدید کردند و بیش از 50 هزار نفر هم در هتل‌ها، اقامتگاه، بوم‌گردی‌ها و مکان‌های تعیین شده، اقامت کردند.

وی تصریح کرد:استان گلستان ظرفیت‌های خوبی دارد به همین علت خدمات ویژه در ستاد خدمات سفر در نظر گرفته شد و گشت‌های نظارتی هم تشکیل واز مناطق بازدید کرده‌اند.

وی تاکید کرد:این میزان گردشگر برای استان مناسب است و برای جذب گردشگر در ایام تابستان اقدامات زیادی انجام شده است.

کریمی درباره فضای گردشگری گلستان گفت:در حوزه جاذبه گردشگری استان از مناطق بشری برخوردار است که هم کوهستانی و هم جنگلی است، قلعه میران، ناهارخوران و جهان‌نما از جمله مناطق کوهستانی و وجود آبشارهای کبودوال، لوه و شیرآباد و وجود دریای خزر بر ظرفیت گلستان افزوده است.

 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان تاکید کرد:وجود ساحل گمیشان، ترکمن و بندرگز زمینه خوب جذب گردشگر را بوجود آورده و میراث تاریخی باارزش مانند برج قابوس محل بلندترین برج آجری دنیا، دیوار تاریخی جرجان و برج رادکان زمینه سفر گردشگران به گلستان را فراهم کرده است.

وی درباره فرهنگ و سنت اقوام در گلستان هم تصریح کرد:در حوزه فرهنگ و سنت اقوام ظرفیت فرهنگی خوبی داریم و وجود اقوام بسیار سبب رغبت گردشگران شده است.

کریمی اظهار کرد:از مدت‌ها پیش احداث بازارچه‌های صنایع دستی را در دست کار خود داریم که در کنار ایجاد اشتغال، شور وشعف در هنرمندان ایجاد کرده و سبب شده گردشگران از سوغات دستی گلستان سوغات به شهر و دیار خود ببرند.

مدیر کل میراث فرهنگی وصنایع دستی وگردشگری گلستان از اجرای 2 طرح و جشنواره در ایام تابستان خبر داد و افزود:از 21 تا 23 تیر طرح"سفره گردشگر"در استان برپا می‌شود که برای نخستین بار در استان است و با مشارکت استان‌های گلستان، گیلان، مازندران و قزوین برپا می شود.

وی اظهار کرد:همچنین از 13 شهریور یازدهمین جشنواره اقوام ایران زمین برای جذب بیشتر گردشگر در استان گلستان در نظر گرفته شده است./تسنیم


http://www.caspiankhabar.com/6724






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96