اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



ورود دادگستری به آتش‌سوزی در میدان شهرداری گرگان/ حدود ۱۰۰ مغازه درگیر حریق شدند
مدیرکل دادگستری گلستان با اشاره به آتش‌سوزی گسترده در ضلع غربی میدان شهرداری گرگان، گفت: حدود ۱۰۰ مغازه قدیمی در این حادثه درگیر حریق شده‌اند و دستور قضائی برای تشکیل پرونده با هدف بررسی علت آتش‌سوزی و شناسایی مقصران صادر شده است.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از ایسنا، حیدر آسیابی شامگاه دوشنبه ۲۶ مرداد ساعتی پس از وقوع آتش‌سوزی در میدان شهرداری گرگان، اظهار کرد:این آتش‌سوزی که حدود یک ساعت پیش از اعلام این خبر در مجموعه‌ای از مغازه‌های قدیمی ضلع غربی میدان آغاز شد، به تعدادی از واحدهای تجاری اطراف سرایت کرد و حدود ۱۰۰ مغازه را درگیر کرد.

وی افزود:از دقایق نخست وقوع حادثه، نیروهای آتش‌نشانی و امدادی در محل حاضر شدند و مسئولان قضائی، شهردار گرگان، فرمانده سپاه و فرماندهان نظامی و انتظامی نیز برای مدیریت شرایط در محل حادثه حضور یافتند.

مدیرکل  دادگستری  گلستان با اشاره به تلاش گسترده نیروهای امدادی برای مهار آتش تصریح کرد:با هماهنگی‌های انجام‌شده، نیروهای آتش‌نشانی و تجهیزات از شهرهای اطراف نیز به محل اعزام شدند و از امکانات موجود نیروهای نظامی و انتظامی برای پشتیبانی از عملیات استفاده شد.

آسیابی گفت:با تلاش نیروهای آتش‌نشانی، حریق نسبت به دقایق اولیه تا حد زیادی کنترل شده است، اما عملیات اطفای کامل و ایمن‌سازی محل همچنان ادامه دارد.

وی با تأکید بر ضرورت مشخص شدن علت دقیق این حادثه افزود:دستور قضایی صادر و پرونده قضائی تشکیل شده است تا علت وقوع آتش‌سوزی به‌طور دقیق بررسی شود.

مدیرکل دادگستری گلستان خاطرنشان کرد:پس از انجام کارشناسی‌های لازم، در صورت شناسایی تخلف یا قصور، با متخلفان و مقصران حادثه مطابق قانون برخورد خواهد شد.


http://www.caspiankhabar.com/96768




برچسب‌ها

دادگستری


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96