اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



استاندار: خدمات‌دهی به مردم در گلستان تعطیل نیست
استاندار گلستان با محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی و امریکای جنایت‌کار، گفت: دولت در بخش‌های مختلف درمان، پزشکی، امدادی، آموزشی و لجستیک خدمات خوبی را پیش‌بینی کرده و ارائه می‌دهد و امروز نوبت ماست که برای مردم جان‌فشانی کنیم.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از ایرنا، علی‌اصغر طهماسبی، بعدازظهر امروز در جلسه شورای اداری و شورای برنامه‌ریزی استان در گرگان اظهار کرد:امروز در جنگ جهانی سوم قرار داریم و روز گلایه‌کردن نیست، بلکه کل جغرافیایی کشور ایران میدان جنگ است و همه مدیران دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند در کف خیابان‌ها و در کنار مردم قرار بگیرند‌.وی تصریح کرد:مردم ما وقت‌شناس و دشمن‌شناس هستند و امروز در قلب تاریخ و نقطه درست تاریخ ایستاده‌اند و همین حضور، صلابت، اقتدار و ایستادگی مردم دشمن را به وحشت انداخته است‌.استاندار گلستان با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایت‌کار در به‌شهادت‌رساندن آیت‌الله خامنه‌ای و محکومیت شدید این جنایت، ابراز کرد:امروز دشمن از این اقدام غیرانسانی و ضد حقوق بشر خود به وحشت افتاده، ترسیده و پشیمان شده است زیرا تصور نمی‌کرد مردم این‌گونه پای نظام و ولایت‌فقیه خود باشند و در میدان حضور پیدا کنند.وی ادامه داد:مردم ما با حضور پرشور و انقلابی، حمایت خود را از نیروهای مسلح و پشتیبانی نظام جمهوری اسلامی به جهان نشان دادند که باعث قدرت و اقتدار ایران اسلامی در منطقه شده است و دشمنان این را نمی‌خواهند.طهماسبی گفت:نگذاریم تاریخ تلخ تکرار شود و بر همین اساس در چنین موقعیتی ما مدیران مانند سربازان جمهوری اسلامی باید وسط میدان باشیم و در خدمت‌رسانی به مردم کوتاهی نکنیم.

وی بیان کرد:دولت در بخش‌های مختلف درمان، پزشکی، امدادی، آموزشی و لجستیک خدمات خوبی را پیش‌بینی کرده و ارائه می‌دهد و امروز نوبت ماست که برای مردم جان‌فشانی کنیم.استاندار گلستان یادآور شد:امروز دشمن برای تضعیف و تجزیه ایران اسلامی نقشه‌های شوم دارد و اگر دست از پا خطا کند، تل‌آویو اتوبان موشک‌های ما خواهد بود.همان‌طور که نیروهای مسلح و مردم عزیز تاکنون توانستند بخش اعظمی از نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان را نقش‌برآب کنند.وی افزود:اتحاد، انسجام ملی و اجتماعی مهم‌ترین مؤلفه و محرکه انقلاب اسلامی و پشتیبانی از نیروهای مسلح در شرایط کنونی است و اکنون در پیچ تاریخی جای کوچک‌ترین تعلل و کوتاهی نیست.طهماسبی تأکید کرد:امروز ترامپ با اقدامات احمقانه خود نسبت به ایران، وحدت، انسجام و همدلی ملت ایران را تقویت و بیشتر کرده و مردم این قاتل بی‌شرم را در حدی نمی‌دانند که بخواهد ایران را تهدید کند.وی با اشاره به برپایی موکب توسط برخی از ارگان‌ها، نهادها و دستگاه‌های دولتی، بیان کرد:این اقدام بسیار خوبی است که باعث آرامش و اطمینان قلبی به مردم و پشتوانه حضور مردم است و پیشنهاد می‌شود اداراتی که در مسیر تجمع و یا راهپیمایی مردم قرار دارند، چنین موکب‌هایی برای ارائه خدمات به مردم برپا کنند.


http://www.caspiankhabar.com/96435




برچسب‌ها

استانداری


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96