اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



خودکفایی برق شهرک‌های صنعتی گلستان با انرژی خورشیدی پیگیری می‌شود
استاندار گلستان گفت: تحقق خودکفایی در تولید برق شهرک‌های صنعتی از طریق توسعه انرژی خورشیدی از مهم‌ترین اولویت ها است.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر، علی‌اصغر طهماسبی در دیدار با مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های نوین در بخش انرژی، گفت:در مسیر توسعه پایدار شهرک‌های صنعتی استان، بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برای تولید  برق  یک راهبرد مهم است که می‌تواند به تحقق خودکفایی انرژی و کاهش وابستگی کمک کند.

وی افزود:استان گلستان از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در بخش صنعت برخوردار است، اما برای فعال‌سازی این ظرفیت‌ها، نیازمند حمایت‌های ملی در حوزه زیرساختی و فناوری هستیم.

در ادامه رضا انصاری، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، با اعلام آمادگی این سازمان برای همکاری با استان گلستان، گفت:وزارت صنعت، معدن و تجارت از هرگونه طرح مؤثر در راستای افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های انرژی در شهرک‌های صنعتی استقبال می‌کند و در این مسیر، گلستان نیز مورد حمایت خواهد بود.

این جلسه با هدف هماهنگی در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و تأمین انرژی پایدار در شهرک‌های صنعتی گلستان برگزار شد.


http://www.caspiankhabar.com/95806




برچسب‌ها

برق


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96