اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



پایان انتظار برای گازرسانی خانه‌های آسیب‌دیده گرگان؛ جبران خسارت‌ها وارد مرحله اجرا شد
مشکل گازرسانی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در جریان سقوط قطعات یک سامانه آزمایشی در گرگان برطرف شد و روند رسیدگی به دیگر خسارت‌های این حادثه نیز در حال انجام است.

به گزارش امین اریان نیا، سعید وطن‌خواه، بازرس فرماندار گرگان در حوزه پیگیری جبران خسارت واحدهای مسکونی آسیب‌دیده، با اشاره به آخرین وضعیت مناطق پیرامونی محل حادثه اظهار کرد:مشکل گاز ساکنان این مناطق برطرف شده است.

وی درباره وضعیت آسانسور مجتمع مسکونی ۳۰۳ در کوی رودکی گرگان نیز گفت:در پی برخورد قطعه‌ای جداشده از سامانه با آسانسور، کابین آن دچار تغییر شکل شده و طبق بررسی کارشناسان، رفع این مشکل تا ۴۵ روز آینده انجام خواهد شد.

وطن‌خواه افزود:نماینده رسمی بیمه کوثر به‌عنوان مسئول پرداخت خسارت‌ها و نماینده وزارت دفاع، به همراه فرماندار و شهردار گرگان، از روند رسیدگی و اقدامات انجام‌شده در واحدهای آسیب‌دیده بازدید کردند.وی ادامه داد:فرماندار گرگان همچنین دستور تسریع در روند جمع‌آوری شیشه‌ها و مصالح ساختمانی تخریب‌شده را صادر کرده است.نماینده و بازرس ویژه فرماندار گرگان از ارزیابی خسارت‌های واردشده توسط سرپرست شرکت بیمه کوثر در استان و کارشناسان مربوطه خبر داد و گفت:هزینه خسارت‌های برآوردشده در روزهای آینده به آسیب‌دیدگان پرداخت خواهد شد.

اسماعیل نادری، فرماندار گرگان نیز در جریان بازدید از مناطق آسیب‌دیده اعلام کرد:عملیات ترمیم و مرمت خسارت‌های ناشی از حادثه با سرعت در حال انجام است و تمامی خسارت‌های واردشده از سوی بیمه کوثر و به نمایندگی وزارت دفاع پرداخت خواهد شد.

این حادثه در جریان آزمایش تحقیقاتی سامانه‌های آفندی و پهپادی در یک منطقه کویری رخ داد؛ یکی از سامانه‌های در حال آزمون به‌دلیل نقص فنی از مسیر اصلی منحرف و متلاشی شد و قطعاتی از آن در بخش‌هایی از شهر گرگان سقوط کرد.

در پی این حادثه، دو شهروند در مناطق مسکونی گرگان مجروح شدند.سخنگوی وزارت دفاع نیز با تأیید وقوع نقص فنی، از آغاز عملیات جمع‌آوری قطعات توسط تیم‌های امدادی و عملیاتی خبر داده و از شهروندان خواسته بود در صورت مشاهده قطعات، از دستکاری یا جابه‌جایی آنها خودداری کنند.


http://www.caspiankhabar.com/94697






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96