اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



معاون استاندار گلستان:

شناورسازی ساعات ادارات گرگان در شورای ترافیک گلستان مصوب شد
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان با اشاره به ضرورت چاره اندیشی برای کاهش ترافیک در شهر گرگان، گفت: شناورسازی ساعات ادارات گرگان در شورای ترافیک گلستان مصوب شد.

به گزارش کاسپین خبر به نقل از مهر، سید مهدی مهیایی شامگاه دوشنبه در حاشیه شورای ترافیک گلستان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد:با هدف کاهش ترافیک شهر گرگان مقرر شد تا ساعات آغاز به کار ادارات تغییر کند و با شناورسازی ساعات حضور کارکنان دولت، همزمانی با شروع مدارس و ادارت حذف شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار افزود:ممنوعیت تردد خودروهای سنگین و میکسرهای بتن در شهر گرگان از دیگر مصوبات شورای ترافیک در گلستان بود.

وی ادامه داد:شناورسازی ساعات اداری و ممنوعیت تردد خودروهای سنگین می‌تواند بخشی از ترافیک گرگان را کاهش دهد.

گفتنی است در دو ماهه و پس از بازگشایی مدارس ترافیک خودرو در سطح خیابان‌های شهر گرگان به شکل چشمگیری افزایش یافته و این امر موجب شکایت و اعتراض برخی از اهالی گرگان شده است.


http://www.caspiankhabar.com/93955






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96