اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



استاندار گلستان مطرح کرد؛

تراز مالی منفی شهرداری های گلستان/فشار روانی حربه افزایش عوارض شد
استاندار گلستان با اشاره به تصویب لایحه افزایش عوارض شهری در گرگان، افزود: این لایحه در دقیقه ۹۰ تصویب و با فشار روانی در کمیته مربوطه تأیید شده است.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر،  علی محمد زنگانه  اظهارکرد: شهرداری ‌های استان با چالش‌های زیادی مواجه بوده و تراز مالی بسیاری از آنها منفی است.

 استاندار  گلستان گفت:وضعیت شهرداری گرگان و گنبدکاووس اندکی بهتر بوده و آنها به دنبال راه حل‌هایی برای کسب درآمد هستند.

وی با اشاره به تصویب لایحه افزایش عوارض شهری در گرگان، افزود:این لایحه در دقیقه ۹۰ تصویب شده و با فشار روانی در کمیته مربوطه کار را جلو برده‌اند.

زنگانه بیان کرد:مقرر شده بود که این لایحه مجدد بازنگری شود زیرا بسیاری از تولیدکنندگان ساختمان و فعالان این بخش تحت تاثیر این مصوبه قرار گرفته و ضرر و زیان بالایی را متحمل شده‌اند.

استاندار گلستان تأکید کرد:انبوه سازان و فعالان صنعت ساختمان نسبت به این امر نقد جدی داشته و طبق قانون با آن برخورد خواهیم کرد.

وی ادامه داد:در مواجهه با  تخلف ات شهرداری و شورای شهر، مرجع رسیدگی در استانداری داریم و نمی‌خواهیم کار به آنجا کشیده شود.


http://www.caspiankhabar.com/93513






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96