اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



دادستان علی آبادکتول خبر داد:

تخریب 24 سازه غیرمجاز در علی‌آبادکتول
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان علی آبادکتول از ممانعت جدی و قاطع دستگاه قضایی از ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاهای مختلف این شهرستان خبر داد.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از ایسنا، مرتضی ذوقی در گفت و گو با خبرنگاران و اهالی رسانه با اشاره به اینکه ساخت و سازهای غیرمجاز علاوه بر  تخلف  قانونی به نوعی اقدامی غیراخلاقی نسبت به طبیعت، مردم و حقوق سایرین است، اظهار کرد:با تمام قدرت و به صورت کامل با هر گونه تخلف در این حوزه برخورد خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه باید با ساخت و سازهای غیرمجار از همان مرحله ساخت و قبل از اتمام کار برخورد شود، افزود:ضمن افزایش نظارت باید مردم نیز در این امر به ما کمک کرده و با گزارشات خود دستگاه قضا را برای برخورد با اینگونه تخلفات یاری دهند.

 دادستان  عمومی و انقلاب شهرستان علی آبادکتول با تاکید بر اینکه این بناها به صورت غیرمجاز در روستاهای«خارکلاته»،«اسلام آبادسیستانیها»،«اودک دوجی»،«کردآباد»،«دارکلا»و«حاجی‌کلاته»این شهرستان در حال ساخت بود، تصریح کرد:با ورود دادستانی به این موضوع و برخورد با تخلف؛ این بناها تخریب شدند.

ذوقی تصریح کرد:در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زمین‌های کشاورزی و باغی، ساخت و ساز در زمین‌های کشاورزی و باغی نیاز به مجوز امور اراضی دارد.
وی با تاکید بر افزایش گشت های نظارتی برای پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز از مردم درخواست کرد:با ساخت بدون مجوز، سرمایه خود را هدر ندهند و زمین‌های کشاورزی را از بین نبرند.


http://www.caspiankhabar.com/93476






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96