Server Error: 500 (Internal Server Error)




What does this mean?

Something went wrong on our servers while we were processing your request. We're really sorry about this, and will work hard to get this resolved as soon as possible.

Perhaps you would like to go to our home page?

تایید یک مورد مثبت کرونا در گلستان
اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان خبرداد:

تایید یک مورد مثبت کرونا در گلستان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: تاکنون از ۳۰ نمونه اخذ شده بیماران مشکوک به کرونا در گلستان، جواب یک نمونه مثبت بوده است.

 عبدالرضا فاضل  امشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری صداوسیمای گلستان اظهار کرد:تاکنون ۳۰ مورد آزمایش ویروس  کرونا  از استان به تهران ارسال شده که جواب ۳ مورد اخذ شده است.۲ مورد منفی و یک مورد مربوط به مرد ۴۵ ساله، مثبت بود که خوشبختانه در کمال سلامت قرار دارد و بعد از بهبودی، از بیمارستان مرخص شده است.

وی بیان کرد:بیماری کرونا در حال حاضر داروی خاصی ندارد و مردم باید با خودمراقبی بهداشتی، زمینه عدم شیوع و گسترش را ایجاد کنند.

رئیس  دانشگاه علوم پزشکی  گلستان تصریح کرد:۷۸ تخت در بیمارستان ۵ آذر به بیماران تنفسی و مشکوک به کرونا اختصاص یافته است.علاوه بر چند بیمارستان که به‌صورت ویژه در اختیار بیماران احتمالی مبتلا به ویروس کرونا در نظر گرفته شده، در همه بیمارستان‌های استان بخشی را برای این موضوع اختصاص دادیم.

فاضل تأکید کرد:مردم به شایعات و اخبار غیر موثق توجه نکنند و اخبار صحیح را از رسانه‌های معتبر دریافت کنند./ایسنا


http://www.caspiankhabar.com/9076






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96