اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



۳۲ نقطه برش خورده راه ارتباطی از سیل گلستان آسفالت شد
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت که ۳۲ نقطه از راههای ارتباطی استان که در جریان سیل اخیر برای خروج روان آبها برش خورده بود؛ آسفالت و لکه گیری شد.

مهدی میقانی در گفت و گو با کاسپین خبر اظهار داشت:بیشتر لکه گیری مناطق برش خورده در شهرستان های آق قلا،  گمیشان  و  گرگان  بوده و با هزینه کرد چهار میلیارد ریال انجام شد.

به گفته وی در جریان  سیل  گلستان ۹۷ نقطه از  راه های ارتباطی  در شهرستان های سیل زده آق قلا و گُمیشان برای عبور آب برش خورد که با مرمت آن به طور موقت بازگشایی شد.

وی در خصوص وضعیت راه های ارتباطی آسیب دیده از سیل و رانش زمین در سایر مناطق استان گلستان هم گفت:تمام محورهای ارتباطی آسیب دیده بازگشایی موقت شده و آمد و شد خودروها برای دسترسی ساکنان منطقه برقرار است.

پیش از این غلامرضا بیکی معاون  راهداری  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان هم به خبرنگار ایرنا گفته بود:در جریان سیل ابتدای امسال ۹۵۰ کیلومتر از راه‌های ارتباطی استان بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد آسیب دید که خسارت ریالی آن دو هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال است./ایرنا


http://www.caspiankhabar.com/7746






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96