اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



مدرن‌ترین مرکز نمایشگاهی شمال کشور در گلستان
مدير امور نمايشگاه های داخلی و خارجی شركت نمايشگاه های بين المللی استان گلستان گفت: در استان گلستان، صاحب مدرن ترین مرکز نمایشگاهی در شمال کشور هستیم.

مهندس سیدرضا قندیلی در گفت وگو با کاسپین خبر با اشاره به مزیت های  نمایشگاه بین المللی  گلستان، گفت:دسترسی به  فرودگاه ،  ترمینال  های مسافربری، ترانزیت دریایی و راه آهن و همچنین قرار گرفتن در جاده آسیایی از مزیت های عمده این نمایشگاه است.

وی با اشاره به اینکه سایت اینترنتی این نمایشگاه کاملا استاندارد است، افزود:نمایشگاه های بین المللی گلستان عضو انجمن جهانی صنعت نمایشگاهی است.گلستان به عنوان پنجمین استان کشور به عضویت این انجمن در آمد و در حال حاضر تنها هفت استان کشور عضو این انجمن هستند.

 مدير امور نمايشگاه های داخلی و خارجی شركت نمايشگاه های بين المللی استان گلستان بیان کرد:هرچه بیشتر بتوانیم ظرفیت ها و مزیت هایمان را نشان دهیم، مشارکت در نمایشگاه بیشتر می شود.

قندیلی با بیان اینکه به علم صنعت نمایشگاهی توجه زیادی نشده است، تصریح کرد:در دنیا تنها دو مرکز آموزش صنعت نمایشگاهی در آلمان و ایتالیا داریم و پذیرش دانشجو در آنها نیز محدود است.



وی با اشاره به مزیت های حضور فعالین اقتصادی در نمایشگاه، خاطرنشان کرد:نمایشگاه، نرخ سرمایه گذاری در حوزه تبلیغات را هفت برابر کاهش می دهد.

قندیلی با بیان اینکه آینده، مختص گروه های دانش بنیان و استارتاپ هاست، گفت:به دنبال این هستیم که در هر نمایشگاه چند استارتاپ را در حوزه مربوط به نمایشگاه داشته باشیم و چند گروه دانش بنیان را نیز دعوت کنیم.برای رشد کشور باید به این گروه ها بها داد./ایسنا

 

 


http://www.caspiankhabar.com/7721






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96