
به گزارش کاسپین خبر به نقل از فارس، سرهنگ سید علی حسینی، فرمانده انتظامی شهرستان رامیان در جمع خبرنگاران اظهارکرد:در پی درخواستهای مكرر شهروندان در خصوص ازدحام جمعیت در روزهای آخر هفته و تعطیلات در مناطق گردشگری شهرستان، برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی با هدف افزایش احساس امنیت در بین مردم و پاکسازی تفرجگاه های سطح شهر از وجود اراذل و اوباش و موتور سوارن متخلفي بود که برای مردم مزاحمت ایجاد می کردند در سطح حوزه استحفاظی به اجرا درآمد.
وی افزود:ماموران انتظامی شهرستان با تشکیل چندین اکیپ نسبت به برقراری نظم و امنیت تفرجگاهها و مناطق تفریحی و جنگلی در طی چهار شبانه روز اقدام کردند.
این مقام انتظامی با قدردانی از همكاري و مشارکت خوب مردم با پلیس گفت:شهروندان مي توانند هر گونه موراد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند.
http://www.caspiankhabar.com/96004







