اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



مصوبات سفر رئیس‌جمهور، راهداری گلستان را تقویت می‌کند؛ محور گرگان–کردکوی در اولویت ایمن‌سازی
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان از اختصاص هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های حوزه راهداری استان در قالب مصوبات سفر رئیس‌جمهور خبر داد و گفت: بخش مهمی از این منابع برای رفع نقاط حادثه‌خیز، بهسازی راه‌ها و ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی از جمله جاده قدیم گرگان–کردکوی هزینه خواهد شد.

به گزارش مطهره ابراهیمی، عادل مصدقی اظهار کرد:در جریان سفر اخیر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، به استان گلستان، هفت مصوبه در حوزه وزارت راه و شهرسازی به تصویب رسید که از این میزان، هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به بخش راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اختصاص یافته است.
وی افزود:این اعتبار در یک برنامه سه‌ساله و از محل منابع ملی تأمین خواهد شد و اجرای طرح‌های مختلف عمرانی و ایمن‌سازی جاده‌ها را در استان شتاب خواهد بخشید.مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان با اشاره به نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات تصریح کرد:منابع اختصاص‌یافته در سه محور اصلی شامل اصلاح و حذف نقاط پرحادثه، اجرای پروژه‌های روکش آسفالت و بهسازی راه‌ها، همچنین توسعه و احداث راه‌های روستایی هزینه خواهد شد تا علاوه بر افزایش ایمنی، کیفیت شبکه راه‌های استان نیز ارتقا یابد.
مصدقی در ادامه به وضعیت جاده قدیم گرگان–کردکوی اشاره کرد و گفت:طی سال‌های گذشته اقدامات متعددی برای اصلاح برخی تقاطع‌ها و نقاط حادثه‌خیز این محور انجام شده که آثار مثبتی در کاهش مخاطرات داشته است، اما هنوز بخش‌هایی از این مسیر نیازمند اجرای طرح‌های تکمیلی ایمن‌سازی است.
وی افزود:در برنامه جدید، اصلاح تقاطع‌های باقی‌مانده و افزایش ضریب ایمنی در طول این مسیر دنبال خواهد شد تا جاده قدیم گرگان–کردکوی بتواند در زمان افزایش حجم ترافیک یا بروز محدودیت در محور اصلی، به‌عنوان مسیر جایگزین با ایمنی مناسب مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان در پایان ابراز امیدواری کرد با ابلاغ نهایی مصوبات و تخصیص به‌موقع اعتبارات، اجرای پروژه‌های عمرانی و ایمن‌سازی راه‌های استان با سرعت بیشتری پیش برود و بخشی از مطالبات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان در سال‌های آینده محقق شود.


http://www.caspiankhabar.com/96397




برچسب‌ها

راهداری


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96