اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



بازگشایی راه ۲۳ روستا در مینودشت
فرماندار مینودشت گفت: راه ۲۳ روستای شهرستان که بر اثر بارش رگباری و شدید مسدود شده بود با تلاش نیرو‌های راهداری بازگشایی شد.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حسینی نیا  فرماندار   مینودشت ، گفت:صبح امروز  بارش ‌های رگباری و شدید در شهرستان مینودشت باعث بسته شدن راه ارتباطی روستاهای در مسیر دهنه چهل چای شد.

او ادامه داد:بر این اساس، راه ۲۳ روستای بالادست این دهنه مسدود شد که با تلاش عوامل  راهداری ، این مسیر‌ها بازگشایی شد و این عومل همچنان در حال پاکسازی و بهسازی مسیر هستند و همچنین برای تردد مشکلی وجود ندارد.

حسینی نیا با بیان اینکه در حوزه  کشاورزی  خسارت‌هایی به وجود آمده است افزود:در بخشی از دهنه چهل چای زمین‌های شالی وجود دارد که با بالا آمدن آب و جاری شدن آن در این اراضی، بر اساس گزارش‌های اولیه، حدود ۶ میلیارد تومان خسارت دیده است.

او گفت:این خسارت برآورد اولیه، در  سیل  صبح یکشنبه و صبح امروز است و برآورد دقیق هنوز صورت نگرفته است.

فرماندار مینودشت گفت:با توجه به اینکه بخشی از دیواره رودخانه چهل چای بر اثر سیل تخریب شد، اما به سطح معابر شهری نفوذ پیدا نکرده، و نیرو‌های راهداری، شهرداری و انتظامی در سطح شهر مستقر هستند.

اکنون باران فروکش کرده است.


http://www.caspiankhabar.com/90939






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96