اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



۱۱ زندانی جرایم غیرعمد به همت واقفان استان گلستان از زندان آزاد شدند
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان گلستان گفت: به همت واقفان و خیران استان ۱۱ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد آزاد شدند و به کانون خانواده خود بازگشتند.

به گزارش  کاسپین خبر  از گرگان، به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه استان استان گلستان، حجت‌الاسلام روح‌الله سلیمانی‌فرد اظهارداشت:در رویکرد جدید اوقاف، تقویت کارکردهای خیریه در امور اجتماعی با محوریت مراکز اجتماعی، فرهنگی و قرآنی(افق)آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود:در همین زمینه  سازمان اوقاف  و امور خیریه در قالب طرحی به جذب کمک‌های مردمی برای«آزادی  زندان یان جرائم غیرعمد»کرد و تا کنون 11 زندانی جرایم غیرعمد که بدهی آنان کمتر از 500 میلیون ریال بوده است، پرداخت شد و این افراد نیز آزاد شدند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بیان داشت:480 میلیون و 873 هزار ریال کمک  خیران  و واقفان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد بوده است.

وی هم چنین در ادامه به ثبت 26 وقف جدید در استان خبر داد و گفت:زمینه ایجاد وقف‌های مشارکتی نیز در استان فراهم است و مردم می‌توانند نیت‌های خیرخواهانه خود را با کمترین دارایی به عنوان یک واقف به ثبت برسانند.

سلیمانی‌فرد افزود:خیران گلستانی می‌توانند برای ایجاد و ثبت وقف جدید و استفاده از راهنمایی مشاوران وقف به ادارات دفاتر نمایندگی اوقاف و یا آستان مقدس یکی از امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد:واقفین می تواند اموال خود را برای کمک به حادثه‌دیدگان بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله، بیماران، اشتغال و ازدواج جوانان، یتیمان و مستمندان و زندانیان جرائم غیرعمد مالی و غیره وقف کنند./تسنیم


http://www.caspiankhabar.com/8363






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96