
مرضیه ابراهیمی، کاسپینخبر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از آغاز بهرهبرداری رسمی نخستین دستگاه پیشرفته«توموتراپی»در استان، در مرکز آموزشی درمانی پنج آذر گرگان خبر داد.این تجهیز تخصصی با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان نصب و راهاندازی شده است.
دکتر سعید گلفیروزی با اشاره به جایگاه این فناوری در درمان بیماریهای بدخیم اظهار داشت:توموتراپی، یکی از پیشرفتهترین، دقیقترین و اثربخشترین روشهای درمانی برای مقابله با انواع سرطانها به شمار میرود که در مقایسه با سایر روشهای پرتودرمانی، دارای کمترین میزان عوارض جانبی برای بیماران است.
وی خاطرنشان کرد:با راهاندازی این دستگاه، امکان ارائه کامل خدمات تخصصی تشخیصی و درمانی برای شمار قابلتوجهی از سرطانها در داخل استان فراهم شده و نیازی به اعزام بیماران به مراکز درمانی خارج از استان نخواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان همچنین اعلام کرد:تمامی خدمات ارائهشده با این دستگاه برای بیماران دارای پوشش بیمههای پایه، به صورت کاملاً رایگان انجام خواهد شد.این مرکز درمانی همهروزه در سه نوبت از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب فعالیت دارد و ظرفیت پذیرش و درمان روزانه تا ۸۰ بیمار را داراست.
http://www.caspiankhabar.com/95304