اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



زلزله ۴.۵ ریشتری گلوگاه مازندران خسارتی نداشته است
مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: زمین‌لرزه ۴.۵ ریشتری حوالی گلوگاه در مرز استان‌های مازندران و گلستان خوشبختانه تاکنون خسارتی نداشته است.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۵ ریشتر در مرز استان‌های مازندران و گلستان حوالی گلوگاه رخ داد.

بر اساس اعلام مرکز لرزه‌نگاری، این زمین‌لرزه ساعت ۲۰ و ۱۹ دقیقه و ۱۶ ثانیه شامگاه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ در عمق ۶ کیلومتری زمین ثبت شده است.

نزدیک‌ترین شهرها به کانون این  زلزله  شامل ۵ کیلومتری گلوگاه در استان مازندران، ۸ کیلومتری نوکنده و ۱۱ کیلومتری بندرگز در استان گلستان اعلام شده است.نزدیک‌ترین مراکز استان نیز ۵۶ کیلومتری گرگان و ۷۱ کیلومتری ساری هستند.

محمدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزئیات این زمین‌لرزه اظهار داشت:کانون اصلی زلزله در دریا بوده و تاکنون هیچگونه خسارتی از این زمین‌لرزه گزارش نشده است.

وی از آماده‌باش تیم‌های ارزیاب و امدادی در مناطق نزدیک به کانون زلزله خبر داد و افزود:خوشبختانه گزارش مردمی مبنی بر خسارت مالی یا تلفات جانی دریافت نکرده‌ایم و وضعیت عادی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران به شهروندان توصیه کرد:ضمن حفظ آرامش، اخبار موثق را تنها از منابع رسمی دنبال کنند و از انتشار شایعات در فضای مجازی خودداری ورزند.


http://www.caspiankhabar.com/96579




برچسب‌ها

زلزله


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96