اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۳۳۳ پروژه در شهرداری‌های گلستان
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان از آغاز عملیات اجرایی و یا بهره‌برداری از ۳۳۳ پروژه عمرانی و اقتصادی شهرداری‌های گلستان در ایام دهه فجر خبر داد.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از فارس، سید محسن حسینی،عصر امروز در جمع خبرنگاران در گرگان اظهارکرد:در ایام دهه فجر امسال، ۳۳۳ پروژه عمرانی و اقتصادی توسط  شهرداری ‌های استان گلستان افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز شد.وی تصریح کرد:از این تعداد، ۲۹۲ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرداری‌های استان گلستان به بهره‌برداری رسید وعملیات اجرایی ۴۱ پروژه نیز آغاز شد.مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان ابرازکرد:برای افتتاح و آغاز عملیات اجرایی این پروژه‌ها بالغ بر یک هزارو ۳۴۳ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی ادامه داد:یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر، حدود ۵۸ درصد از جمعیت استان گلستان در شهرها ساکن بوده و از این پروژه‌ها بهره‌مند می‌شوند.حسینی گفت:استان گلستان ۳۶ شهرداری دارد و این پروژه‌ها در شهرهای گرگان با تعداد ۳۵ پروژه، نگین‌شهر با ۲۰ پروژه، کردکوی با ۱۶ پروژه، بندرترکمن با ۱۴ پروژه، رامیان با۱۴ پروژه، گالیکش با ۱۳ پروژه، گمیش‌تپه با ۱۳ پروژه، فراغی با ۱۳ پروژه، سیجوال با ۱۳ پروژه، بندرگز با ۱۱ پروژه، سیمین شهر با ۱۱ پروژه، قرق با ۱۱ پروژه، دوزین با ۱۱ پروژه، گنبدکاووس با ۱۰ پروژه، خان‌ببین با ۱۰ پروژه، کرند با ۱۰ پروژه، سرخنکلاته با ۹ پروژه، علی‌آبادکتول با هشت پروژه، کلاله با هشت پروژه، مراوه‌تپه با هشت پروژه، انبارالوم با هفت پروژه، مزرعه‌کتول با هفت پروژه، دلند با هفت پروژه، ینقاق با هفت پروژه، فاضل‌آباد با ۶ پروژه، مینودشت با پنج پروژه، نوده‌خاندوز با پنج پروژه، آزادشهر با چهار پروژه، صادق‌آباد با چهار پروژه، نوکنده با چهار پروژه ، تاتار‌علیا با چهار پروژه، جلین با چهار پروژه، آق‌قلا با سه پروژه، گلیداغ با سه پروژه، اینچه‌برون با سه پروژه و سنگدوین با دو پروژه انجام می‌شود.


http://www.caspiankhabar.com/95576




برچسب‌ها

شهرداری


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96