اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



آغاز فعالیت شعبه‌های رسیدگی به جرایم انتخاباتی در حوزه‌های قضایی گلستان
نخستین جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی گلستان در دادگستری استان برگزار شد.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حیدر آسیابی رییس کل  دادگستری  و رییس ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان در این جلسه گفت:روسای ستاد‌های انتخاباتی نامزد‌های ریاست جمهوری و هواداران آنها در استان طبق قانون عمل کنند و از ایجاد تفرقه قومی و مذهبی و هر اقدامی که امنیت روانی و سلامت انتخابات را خدشه‌دار کند، بپرهیزند.

حیدر آسیابی افزود:برای برخورد با کسانی که به دنبال القای تقلب در انتخابات و دامن زدن به شایعات، تخریب نامزد‌ها و اقداماتی مشابه هستند تعلل نمی‌کنیم.

وی از فعالیت شعبه‌های رسیدگی به جرایم انتخاباتی در همه حوزه‌های قضایی گلستان خبر داد و گفت:اقدامات پیشگیرانه در استان انجام شده و تذکر لازم درباره رعایت قوانین انتخاباتی به مسئولان ستاد‌های تبلیغاتی نامزد‌ها داده شده است.

سید علی مهاجر رئیس ستاد انتخابات گلستان هم در این نشست از فراهم بودن تدارکات لازم برای انتخابات ریاست جمهوری در روز هشتم تیر خبر داد.


http://www.caspiankhabar.com/95135



تبلیغ کانال تلگرام



شهروندخبرنگار ما باشید
بسته خبری اختصاصی کاسپین‌خبر
اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96