اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



مدیرکل راهداری گلستان خبرداد؛

 آغاز عملیات ایمنی و زیباسازی محورهای مواصلاتی گلستان
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت که با حضور ۴۰۰ نفر از عوامل راهداری محورهای مواصلاتی این استان ایمن و زیباسازی می شود.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر، عادل مصدقی صبح جمعه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد:بیش از ۴۰۰ نفر از عوامل  راهداری  با ۲۸۰ دستگاه سنگین و نیمه سنگین برای زیبا سازی و افزایش ایمنی جاده‌های استان فعالیت می‌کنند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان افزود:خط کشی جاده‌ها، رنگ آمیزی حاشیه و میانه جاده، رفع نقص خاموشی محورها، نصب تابلو و علائم مورد نیاز در سطح راه‌ها از جمله کارهایی است که برای ارتقای ضریب ایمنی جاده‌ها انجام می‌شود.

وی اظهار کرد:گلستان پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه مواصلاتی شامل بزرگراه، راه اصلی و فرعی درجه یک، دو و سه دارد که سه راه آن یعنی آزادشهر-شاهرود مشهور به جاده خوش ییلاق، رامیان-سه راهی شاهرود مشهور به اولنگ و مینودشت-گالیکش-سه راهی تنگراه (پارک ملی گلستان)در شرق استان ارتباط دهنده گلستان با دو استان سمنان و خراسان شمالی هستند.


http://www.caspiankhabar.com/93629




برچسب‌ها

راهداری


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96