Server Error: 500 (Internal Server Error)




What does this mean?

Something went wrong on our servers while we were processing your request. We're really sorry about this, and will work hard to get this resolved as soon as possible.

Perhaps you would like to go to our home page?

اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر،  هادی هاشمیان  اظهارکرد:دادگاه های گلستان دادخواست  بانک  ها برای دریافت سود و جریمه مازاد از تولیدکنندگان را در ۱۱ پرونده بر خلاف مصوبات بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار تشخیص دادند و رد کردند.

رئیس کل  دادگستری  گلستان گفت:با صدور این آرا که همه قطعی است واحدهای تولیدی سود اضافی و جریمه مازاد را نمی پردازند و اگر پرداخته باشند بانک ها موظف هستند آن را بازگردانند.

هاشمیان افزود:دریافت سودهای بانکی و جریمه های نامتعارف یکی از مشکلات اصلی واحدهای تولیدی است که در برخی موارد سبب ورشکستگی، تعطیلی و توقف تولید در کارخانه ها می شود.

وی بیان کرد:سال گذشته هم با رای قضات، ۲۰ دادخواست مشابه در دادگاه های استان رد شد.


http://www.caspiankhabar.com/92073






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96