
تیم فوتبال ملوان بندرگز در هفته اول از رقابت های لیگ برتر فوتبال ساحلی در دیداریكطرفه با دریافت 10 گل از تیم دریانوردان پارس جنوبی بوشهر، لیگ را با شكستی سنگین آغاز كرد.
به گزارش کاسپین خبر ، دیدار دو تیم دریانوردان پارس جنوبی جم و ملوان بندرگز عصر روز گذشته در زمین ساحلی بوشهر و با حضور یكهزار نفر از هواداران مشتاق بوشهری برگزار شد.
در این دیدار شاگردان عباس طبیب نژاد با ارائه یك بازی برتر و پرگل، حریف گلستانی خود را با نتیجه 10 بر 2 بدرقه كردند.
برای دریانوردان بوشهر در این دیدار، علی نادری 3 گل ، امیر حسین اكبری ، محمد احمدزاده و مجتبی نجفی هر كدام 2 گل و محمد معصومی هم یك گل به ثمر رساند و دو گل تیم ملوان را محمد سادات به ثمر رساند.
داوران این دیدار فرشید حقیقت جو، امیر فالحی، محمدحسین مردانی و حسین نوروزی و ناظر رامین حقیقی زاده بود.
این روزها مشكلات مالی ملوان بندرگز شدید بوده و تامین هزینه های شركت در مسابقات به عنوان نخستین دغدغه بازیكنان تیم محسوب می شود.
این مشكلات در حدی است كه اعضای تیم در اولین بازی لیگ برتر فوتبال ساحلی بدلیل نداشتن توان مالی با مینی بوس به بوشهر سفر كردند، كمك به این تیم و ادامه حضور آنان در لیگ برتر و حفظ سهمیه استان گلستان نیازمند همت و پشتیبانی مردم و مسئولان است./ایرنا
http://www.caspiankhabar.com/4882







